Rhino ajánlatok 2015.

A Rhino Tours ajánlatai

Várunk szeretettel minden kezdő és haladó túramotorost az általunk szervezett túrákra. Ha nincs túl nagy tapasztalatod, akkor velünk majd megszerzed, figyelüni fogunk Rád. Ha tapasztalt motoros vagy akkor, a tempósabb csoportban a helyed, rutinos túravezetőink diktálják a ritmust.

Minőségi szállások (három-négy csillagos hotelek), motoros szempontból parádés útvonalak, baráti légkör, ezek jellemzik a Rhino túrákat. Éld át velünk a csapatban motorozás kihagyhatatlan ÉLMÉNYÉT! Részleteket a www.rhinotours.hu oldalunkon találod.

DOLOMITOK ALPENMASTERS MOTOROS TÚRA

A DOLOMITOK szó hallatára egy motoros szíve hevesebben kezd verni, képzeletében azonnal megjelennek a csipkés sziklák és a végeláthatatlan szerpentinek. AlpenMasters motoros túránkat tökéletesre csiszoltuk az elmúlt öt évben.

Indulás időpontja:

2015.07.16.

Érkezés időpontja:

2015.07.19. (4 nap)

Jelentkezési határidő:

2015.05.31. 00:00.

Limit:

11 / 16 fő (össz. 10 motorral)

Részvételi díj:

315 €

Túra státusz:

A túrára még lehet jelentkezni.

A DOLOMITOK szó hallatára egy motoros szíve hevesebben kezd verni, képzeletében azonnal megjelennek a csipkés sziklák és a végeláthatatlan szerpentinek. AlpenMasters motoros túránkat tökéletesre csiszoltuk az elmúlt öt évben. Minden évben sikerült egy-egy új dolgot belecsempésznünk a túra programjába. Ausztria egyik leghosszabb nyári bob pályája, a Defreggental különleges határátkelője, a Passo Giau tetején a pihenő, az SS13 temposabb szakasza Tarvisio felé, a bledi tó partja – szóval ha az időjárás is engedi ez a túra tökéletes lesz.

Az első nap az osztrák Alpoké lesz a főszerep, a gyors autópálya szakasz végén Gloggnitz után térünk le és kezdjük meg a négy napos kanyarvadászatot! Ha az idő engedi a wildalpeni “fürdőzést” nem hagyjuk ki. Délután a Sölkpasson áthaladva érünk Murauba.

A Dolomitok csúcsait meghódítja csapatunk

Második nap a cél Cortina d’Ampezzo körzete, ha az időjárás kegyes lesz hozzánk Ausztriából a Defrenggental hegyláncon átkelve érjük el Olaszországot, előtte azonban nyári bobozunk, ha lesz rá igény. Legyőzzük a hágókat, lefotózunk mindent, ami előtt jól mutatnak a motorok. Ez az a környék ahol nem lehet nagyot hibázni, bármerre megyünk hegyek, szerpentinek várnak minket. A Passo Giau csak a bemelegítés lesz a másnapi négy csodaszép hegyi szerpentin előtt!

Passo Pordoi

A harmadik nap felporoszkálunk a Passo Falzarego találkozási pontjára és innen lendülünk neki – az AlpenMasters útvonalát követve – a csúcsoknak. Passo Pordoi, Passo di Sella, Passo di Gardena, Passo Valparola ez a négy hágó maga a csoda, kora délutánra biztos kivégezzük őket. Estére Szlovénia a cél. Bledben fogunk szállást foglalni!

A negyedik nap a  Ljubelj hágó már meg sem kottyan majd a csapatnak, viszont a lavamündi (69es út) “hegyi versenypálya” újra izzásba hozza majd a lábtartóinkat! Az osztrák-szlovén határ melletti 69-es ragyogó új aszfaltján csorgunk hazáig. Az őrség szívében, Bajánsenyén ebédelünk, majd engedjük a motorokat, hogy hazaguruljanak velünk.

Megfelelő létszám esetén több csoportban motorozzuk végig az útvonalat.

A részletes programot a jelentkezőknek külön emailben küldjük el.

A túra tervezett hossza: 1850 km

Túravezetők: Szimcsák Attila, Dobos Zoltán, Mag Pál és Szilvási Pál

INFOVONAL 06 20 441 2020, info@rhinotours.hu

A részvételi díj tartalmazza:

 • a szállások (3-4 csillagos minőségi hotelekben)
 • félpanziós ellátás (reggelik és vacsorák)
 • túra információs anyag
 • a túravezetés (minimum 2 profi túravezető/fotós)
 • és a szervezés költségeit
 • Rhino Card kedvezmény kártyát

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a Betegség, Baleset és Poggyász biztosítást
 • belépődíjakat
 • az italfogyasztást

 

Egyágyas elhelyezést megtudjuk oldani, a felár  98 euro négy éjszakára!

A részvételi díjat kiegyenlítheted euroban vagy forintban az utazási irodánk

UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél vezetett bankszámláin.

HUF számlaszám: 10918001-00000062-68390002

EURO számlaszám: 10918001-00000062-68390019

SWIFT: BACXHUHB

(Forintos befizetésekor kérünk, hogy a UniCredit valuta közép árfolyamát vedd figyelembe és az ennek megfelelő forint összeget utald vagy fizesd be.)

tagoknak 10 % kedvezmény a részvételi díjból!

 

Korzika Motoros Túra

Korzika tökéletes egyvelege a sziklás és homokos partoknak, kristálytiszta tengernek, mesés utaknak, és látnivalóknak. De még ennél is többet nyújt. Történelmi városok, őskori nevezetességek, speciális mediterrán konyha francia beütéssel. Gyere! Nézd meg! Kóstold meg! Éld meg!

Korzika egy különleges hely. Franciaországhoz tartozik, franciául is beszélnek, de korzikaiak lakják. Nehezen hasonlítható össze más földközi-tengeri szigettel. Van saját korzikai nyelvük és folyamatosan küzdenek a függetlenségükért.

Itt született  Napoleon, és a szigeten azóta is jelen van az egyre erősödő Napoleon kultusz. Rengeteg látványosság, természeti csodák, hegyek (még sípálya is van) kristálytiszta tengerpartok jellemzik a szigetet. Igazi motoros paradicsom.

A kiutazás a következőképpen történik:

Első nap Budapest-Livorno a táv. Az éjszakát Livornóban töltjük, majd a reggeli komppal kelünk át a szigetre.  Egyből a szállásunk felé vesszük az irányt, amely a sziget közepén lesz a régi fővárosban, Corte-ban.  Corte-ből  a sziget minden pontja könnyen elérhető. A következő napokban innét fogjuk bejárni Korzikát csillagtúra szerűen.

Hazautazás:

Szombat reggel visszakompozunk a kontinensre. A visszaúton lehetőség van vonatra szállni. Ez egy opció, lehet választani, hogy két keréken, vagy vonattal szeretne valaki hazamenni. Livornótól Bécsig megy a vonat, mely motorkerékpár szállítására is alkalmas. A vonat vasárnap reggel érkezik Bécsbe (költsége kb 100 euro/motor és kb 40 euro/fő.).

Megfelelő létszám esetén több csoportban motorozzuk végig az útvonalat.

A részletes programot a jelentkezőknek külön emailben küldjük el.

A motoros túra tervezett hossza: 3500 km

Túravezető: Falkai Szilárd, Takács András Attila

INFOVONAL 06 20 441 2020, info@rhinotours.hu

A részvételi díj tartalmazza:

 • szállások reggelivel ( minőségi hotelekben)
 • komp díját oda-vissza
 • túra információs anyag
 • a túravezetés
 • és a szervezés költségeit
 • Rhino Card kedvezmény kártyát

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • a Betegség, Baleset és Poggyász biztosítást
 • belépődíjakat
 • az italfogyasztást és a vacsorákat
 • vasút árát mint opciót
 • a reggelin kívül a többi étkezést

Egyágyas elhelyezést megtudjuk oldani.

A részvételi díjat kiegyenlítheted euroban vagy forintban az utazási irodánk

UniCredit Bank Hungary Zrt.-nél vezetett bankszámláin.

HUF számlaszám: 10918001-00000062-68390002

EURO számlaszám: 10918001-00000062-68390019

SWIFT: BACXHUHB

(Forintos befizetésekor kérünk, hogy a UniCredit valuta közép árfolyamát vedd figyelembe és az ennek megfelelő forint összeget utald vagy fizesd be.)

tagoknak 5 % kedvezmény a részvételi díjból!

Tags: ,

Még nincs komment.

Szólj hozzá!