Chili Riders Dirt Test Training

Kedves Motorosok!

Partnereinkkel szorosan együttműködve egy teljesen új szolgáltatást szeretnénk bemutatni.

A neve Dirt Test Training!

Bizonyára Ti is jártatok már úgy, hogy szívesen kipróbáltatok volna több fajta motort vásárlás előtt. Sok esetben, főként terepmotorok tekintetében ez elég nehezen megoldható. Ezen problémán kívánunk segíteni a DIRT TEST TRAINING elnevezésű szolgáltatásunkkal. Különböző motorokat kínálunk kipróbálásra, egy motorra, a tréning idejére, maximum három fő jelentkezhet. A főmotor egy BMW G 450 X típusú enduro motor, de a lista folyamatosan bővül.

Továbbá egyre népszerűbbek a nagy túra enduro motorok. Ezen motorok tulajdonosainak részére, szintén egy merőben új szolgáltatással áll elő a Chili Riders. Esetenként egy több éves utcai motoros tapasztalat ellenére is a nagyobb túrák alkalmával, nehézséget okozhat egy nehezebb terepszakasz leküzdése. Ezért lehetőséget biztosítunk zárt pályán tereptapasztalatok elsajátítására a nagy endurosok részére. Oktatóink bemutatják a különféle terepviszonyok mellett, hogyan kell a motort biztonságosabban kezelni. Kezdve a nagy tömegű gép könnyűszerrel történő felállításával, egészen a mély homokos terepszakaszokig.

Sokan gondolhatják most azt, hogy nekem a motoromon utcai abroncs van. Mit kezdjek én azzal terepen?! Nem fogok egy pár alkalom miatt kidobni feleslegesen százezreket terepgumikra. Ezen gondolatok teljesen reálisak, főleg a mostani gazdasági helyzetben. Ezért ajánlja a Chili Riders a gumiabroncsok bérlési lehetőségét a teszt és az oktatás idejére. A Chili Riders motorszervizében lehetőség nyílik a meglévő utcai gumik lecserélésére, a tesztgumikra, majd a tréning után a saját utcai gumik visszaszerelésére. Ezen kívül vállaljuk a motorok terepre történő felkészítését.

 

Ha már gumiabroncs, akkor egy másik bővülő szolgáltatással is kedveskedünk Motoros Barátainknak. Ennek neve Chili Riders motor gumi teszt. Miért is vezettük be ezt a szintén unikumszolgáltatást? Tapasztalatból tudjuk, hogy egy gumivásárlás előtt dilemma, hogy melyik márkát és melyik típust válasszuk. A nagy gumitesztekben nem lehet megbízni, hiszen nyílván az a márka nyer egy ilyen tesztbe, amelyik többet fizet a médiának. Ezért találtuk ki, hogy motor gumivásárlás előtt ki lehessen próbálni a kiszemelt motor abroncsokat. Elsősorban a Continetal, Metzeler és Michelin márkák közül, a nagy túra endurokra való méreteket. Szolgáltatásunk folyamatosan bővül és reményeink szerint még több márka és méret a rendelkezésünkre fog állni, hogy ki tudjuk e téren elégíteni az utcai és túra valamint a gyorsasági motorok szerelmeseit is. Hiszen, miért is ne érné meg letesztelni pár ezer forintért a kiszemelt abroncsokat, hogy az elkövetkezendő kilométerekben biztonságosan közlekedhessünk?!

A Dirt Test Tréningről és a motorabroncs bérlési lehetőségekről bővebb felvilágosítás:

www.chiliriders.com

Tags:

Még nincs komment.

Vélemény, hozzászólás?