ChiliRiders – megalakultunk!

Megalakult a ChiliRiders!

Kedves motorosok, túramotorosok, endurósok! Szeretnénk bemutatni nektek a ChiliRiders-t! Célunk egy olyan vállalkozás létrehozása, ahol mindent megtalálsz, ami egy extrém túrához kell! Együtt kínáljuk a túrákat, a kiegészítőkkel, navigációval, abroncsokkal, enduró bérléssel, oktatással, szervizháttérrel.

Partnereinkkel szorosan együttműködve egy adventure túramotoros kör kialakítása a cél. Az adventure kifejezés alatt az értendő, hogy olyan különleges helyekre szeretnénk elvinni az erre fogékony motorosokat, ahova egyedül nem mertek eddig elmenni. Pl.: Marokkó, Albánia, Izland, Namíbia, Közel-Kelet stb.

A túrákra és a terepre történő edzést itthon, illetve Erdélyben tervezzük. Könnyû 400-450-es enduró motorok állnak rendelkezésre. A technikai felkészülést elsősorban a BMW, a SpeedBrain, a World Gate, a Touratech, Wunderlich és a további partnereink adják. 10 éves tapasztalatainkra hagyatkozva, mi a Michelin, a Metzeler és a Continental abroncsokat ajánljuk.

Szervizünkben lehetőség van a kiegészítők, navigációk, gumiabroncsok felszereltetésére, beköttetésére. A legutóbbi munkáink között szerepel egy BMW F800GS teljes Touratech kiegészítőkkel való felszerelés, és 2db BMW G450X Speedbrain (www.speedbrain.de ) versenymotor átépítés!

Kalandra vágyó motoros társainknak például 2009 szeptember végi kéthetes fantasztikus on-road (aszfalt) körtúrát ajánlottunk, Afrika legnyugatibb országába, Marokkóba. A túra programja tartalmatza Malagáig oda-vissza repülőjegyeket, a motorok és felszerelések kamionnal történő leszállítását, a kompozásokat, kényelmes szállodai szállásokat, finom reggeli és vacsora ellátást, valamint sivatagi tuareg sátrazást, tevegelést, terepjárózást és nem utolsó sorban a túravezetést.

Utunk a legrégebbi marokkói város Fez-en keresztül, az aranyló homokdűnés Merzougán át, a Kashbák völgyét érintve, az Atlanti Óceán partján fekvő Agadir és Essaouirán át haladt. Ezt követően érkeztünk a színes Marrakech-be, majd Rabat érintésével a Gibraltári szorost körbejárva, utunkat Malagában zártuk.

Elérhetőségeink:
Iroda és mûhely: 2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.
06-23-535-846; 06-30-20-34132
Üdvözlettel:
ChiliRiders
www.chiliriders.com

 

Még nincs komment.

Szólj hozzá!