FastRide – új magazin, régi arcok

EGY GYORS MENET SOSEM ROSSZ!

Fast (melléknév/jelző):
bezárt, erős, erősen, gyors, gyorsan, igaz, kicsapongó, könnyűvérű , megbízható, rögzített, sebes, szilárd, szilárdan, színtartó, tartós, zárt

Ride (ige, főnév)
szleng: verda (autó, motor), kerékpározás, kocsikázás, lovaglás, lovagló ösvény, távolság, utazás járművön, út

Miután mindenki kirakta a fenti szótárkivonatból a saját magának legkedvesebb kombinációt, nagy szeretettel köszöntök mindenkit a frissen megalakult FastRide szerkesztőség nevében. Mindenekelőtt szeretném elmondani, hogy némi lelkiismeret furdalásunk azért van – de tényleg van –, hogy nem sikerült magyar címet találni új magazinunknak. Az amúgy igen színes, kifejező és játékos anyanyelvünkön egyszerűen nem tudtuk találóan lefesteni azt, amit mondani szeretnénk. Ebben biztosan szerepe van annak is, hogy az elmúlt években sokat dolgoztunk angolszász nyelvvel, és munkahelyi ártalomként (nem) kicsit „amerikanizálódtunk”. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a Fast Ride címmel meglehetősen elégedettek vagyunk, és bízunk abban, hogy te sem akadsz fenn rajta különösebben.

A következő jogosan felmerülő kérdés, hogy ebben az ellenséges piaci környezetben – amikor a motoros lapok hullanak mint az őszi legyek –, mi indokolja egy új magazin megjelenését? A válasz számunkra egyszerű: Kell egy ütős hazai motoros lap! Kinőttük a licenszlapok kínálta lehetőségeket és korlátokat. A mi magazinunkba csak olyan anyagok kerülnek majd be, amelyeket tényleg csak teljes szívünkből arra érdemesnek tartunk, és nem azok, amelyeket valamilyen kényszer miatt kötelező megjelentetnünk. Ráadásul, mivel Magyarországnak – sajnos – jelenleg nincs motorkerékpár- vagy egyéb tartozékgyártása, nem kell elfogultnak lennünk, és mindent objektíven kezelhetünk. Mi a hazai piacot, viszonyokat és lehetőségeket szem előtt tartva nézzük a világot. Nekünk az elkötelezett, lelkes motoros a fontos, ő a középpont, az egyén szemszögéből vizsgáljuk a gépeket, a cuccokat, és mindazon szolgáltatásokat, amelyeket a nagyvilág gyárai, kereskedői ránk akarnak mérni.

A lapban megtalálható lesz minden, ami motoros lényednek fontos lehet. Tesztek, hírek, események, túraleírások, és talán még egy kicsit több is! A jövőben azon fáradozunk majd, hogy megszolgáljuk a bizalmadat, továbbá hasznos és szórakoztató információkkal lássunk el. A tartalom még nincs kőbe vésve (és talán sosem lesz), de kevés olyan dolog van a motorozással kapcsolatban, amely ne hozna minket tűzbe. Egy biztos, a hangulat és a hangvétel amolyan óceánparti, pálmafás, napsütéses lesz. Persze ha akad valami, amit szívesen látnátok a lapban, vagy esetleg észrevételetek, kritikátok van, kérlek dobjatok egy emilt a szabo.henrik@fastride.hu címre.

EGY EGÉSZ KÖZELI GALAXISBAN, LÁZADÓK KICSINY CSOPORTJA FELVESZI A HARCOT A MINDENT ELNYOMÓ GAZ ÉS BECSTELEN UNALOMMAL, A SZÜRKESÉGGEL, A HÉTKÖZNAPI DOLGOKKAL. ÍME A TÖRTÉNETÜK…

Úgy rémlik, van egy elmélet, amely valahogy így szól: nem az a fontos, mit mondanak, hanem az, hogy kik mondják. Joggal merül fel benned a kérdés, kik és milyen alapon osztják majd itt az észt. A FastRide csapata egytől egyig kipróbált, harcban edzett motoros firkász brigantikból áll. A nem túl távoli múltban mindannyiukkal találkozhattál már valamelyik nívós hazai motoros magazin hasábjain. Fél évtizedes újságírói, és némi megkopott, középszerű versenyzôi tapasztalat, rengeteg tesztkilométer, több száz motor, oltári mennyiségű motoros cucc – több tucat elkoptatott térdkoptató és farmernadrág, plusz legalább 10 marhának megfelelő mennyiségű elfüstölt bőrruha –, néhány törött csont, hiányos végtagok és hasonló finomságok fémjeleznek minket.

Nem gondoljuk azt, hogy mindent tudunk a motorozásról, és azt sem hiszszük, hogy tévedhetetlenek vagyunk. Viszont abban a rendkívül szerencsés helyzetben vagyunk, hogy igen komoly összehasonlítási alappal rendelkezünk, ezért nagyon pontosan meg tudjuk ítélni a különbséget gép és gép, felszerelés és felszerelés között. Ez a lelkes kis csapat mert egy nagyot álmodni, egyesítették erőiket, és felesküdtek egy frissebb, tisztább, szárazabb, még viccesebb, de vérprofi motoros magazin megalkotására.

A legkeményebb utat választották – sem telefonos, sem a közönség, és mégcsak külföldi magazinok segítségét sem kérték. Ők akkor kezdenek valami újba, amikor mindenki más hanyatthomlok menekül. Hogy sikerrel járnak majd? Csak rajtuk és rajtad – kedves Olvasó – múlik minden! Egy biztos, a múltban is erre tették fel az életüket, s ez most sincs másként. Teljes gázzal előre!

 

 FastRide kedvezményes előfizetés egy évre 8.950,- Ft
(12 szám 10 áráért) fél évre 4.500,- Ft
(6 szám 5 áráért)

Előfizetéshez kérjük, hogy utald át a fenti összeget a Motoart Kft. OTP Banknál vezetett
11718000-20447144
számú számlájára a neved és a kézbesítési cím megadásával.

Az előfizetéssel kapcsolatban érdeklődhetsz a MotoArt Kft.-nél
munkaidőben a
06 (70) 341 0302 és a 06 (70) 639 9562
telefonon,
vagy az
agardi.kati@fastride.hu e-mail címen.

Ha hirdetnél a FastRide magazinban,

akkor kérjük, hogy keresd üzletkötőnket:
Bereczki Tamás,
telefon 06 (70) 639 9569
e-mail: bereczki.tamas@fastride.hu

Még nincs komment.

Szólj hozzá!