Motorbiztosítás.hu

Ne fizess feleslegesen – Kedvező díjú casco motorokra is!

Már elérhető a www.motorbiztositasok.hu oldalon az az új egyedi fejlesztésű motor casco biztosítás, amely mindenképpen forradalminak nevezhető ezen a piacon. Érezhető a terméken, hogy motorosok készítették motorosoknak.

Eddig alig-alig lehetett casco biztosítást találni a motorokra. Kevés biztosító, igen magas díjon, szigorú feltételekkel és csak nagy önrész vállalásával vállalt casco biztosítást. A www.motorbiztositasok.hu oldalon most már kedvező díjon alacsony önrésszel és jó feltételek mellett lehet gyorsan, egyszerűen casco biztosítást kötni.

Suzuki GSF 600 S Bandit biztosítási díja 10%, de min. 200.000 Ft-os önrész esetében már akár éves 28.829 Ft-ért!

Télen hónapokig nem motorozol? Ne fizess feleslegesen a töréskockázatokra, a biztosításon keresztül tárolási fedezet választásával jelentősen csökkentheted a díjadat!

Eddig nem lehetett biztosítani olyan kockázatokat, mint a pályázás, off-road használat. A www.motorbiztositasok.hu oldalon található casco biztosításnál már ez is lehetséges!

Új motorok esetében lehetőség van, hogy a motor 6 hónapos koráig a biztosító totál- vagy lopáskár esetén avulás levonása nélkül a teljes új értéket térítse. Egy balesetnél természetszerűleg sérülhet a motorosruha és a bukósisak is. Külön záradékkal ezeket is lehet már itt biztosítani, amely szintén egyedülálló a piacon és jelentős veszteségektől kíméli meg a pénztárcánkat kár esetén.

Külön örömmel jelezzük, hogy az egyébként is kedvező díjból a Motor Revü klubtagok további 10% kedvezményt kapnak!

Bővebb információ:
www.motorbiztositasok.hu
info@motorbiztositasok.hu

Széles utat kíván az oldal üzemeltetője és egyben a biztosítás közvetítője a Mediator Kft.

 

Tamás kérésére még ide másolom a TesztMotor által készített következő interjút:

TM – Milyen tekintetben egyedülállóak a motorbiztositasok.hu szolgáltatásai?

motorbiztositasok.hu – Az általunk kínált biztosítási módozatokat a hazai motoros igények, valamint a magyar és nemzetközi biztosítási piacokon végzett kutatások és összehasonlítások eredményeinek alapján hoztuk létre. Biztosítási módozataink lehetőséget adnak olyan kockázatok, vagyontárgyak biztosítására is, amelyekre eddig nem volt lehetőség a magyar biztosítási piacon!

A célunk az volt, hogy a motorunkra költött költségek csökkentésével motorunk és magunk is a lehető legteljesebb védelemben részesüljön, figyelembe véve a motorkategóriákat, a használati módokat, valamint a motorosok által elvárt ésszerű igényeket.

Ráadásul ajánlataink motorosoktól motorosoknak szólnak, hiszen a biztosítási szakterületen dolgozó, motoros kollégáink és barátaink fejlesztették ki!

TM – Melyek a főbb előnyei az általatok kínált biztosításoknak?

motorbiztositasok.hu: – Például, az egyik legfontosabb, hogy miért fizetnél biztosítási díjat, ha nem motorozol a téli hónapokban? Nálunk az ún. Tárolási fedezet igénybevételével jelentősen csökkentheted biztosításod költségeit!

Biztosítónknál piaci újdonságként most már van lehetőséged arra is – extra fedezet keretében – , hogy amennyiben új motorodat annak vásárlásától számított hat hónapon belül ellopják vagy baleset következtében totálkárosra töröd, a biztosító a régi helyett egy új motor árát téríti meg részedre!

További egyedülálló szolgáltatásunk, hogy nálunk off-road (tehát nem szilárd útburkolat) és pályahasználatra (vagyis nem közút) is köthetnek casco-t motoros társaink – minden más casco csak a szilárd útburkolatú közúton történt baleseteket fizeti! Ráadásul a felszerelés, vagyis a bukó és a ruha biztosítására is van lehetőség – így egy esetleges esés után ki is dobhatod a sisakod, hiszen utána az már nem használható. Sőt, ezen túlmenően a motoros extrák, felszerelések (kipufogók, idomok, túradobozok, GPS és így tovább) is biztosíthatók.

TM – Milyen kategóriákban köthetnek nálatok biztosítást a motorosok?

motorbiztositasok.hu: – Lehetőség van teljeskörű, ill. csak a motorkerékpárok törésbiztosítására és a teljes megsemmisülés biztosítására is. A teljeskörű biztosítás magába foglalja az elemi károkat, a törést és a lopást is. Azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik mindent megtesznek motorkerékpárjuk épségéért – beleértve a teljeskörű casco biztosítási védelemről való gondoskodást is.

Azoknak érdemes csak törésbiztosítást kötniük motorjukra, akik a motorkerékpárjuk lopáskockázat elleni védelmét nem biztosítási eszközökkel kívánják megoldani, de a baleseti törés és elemi károk által okozott kellemetlenségek esetén igénybe kívánják venni a szolgáltatást. A teljes megsemmisülés biztosítása pedig Kizárólag totál-és lopáskár estén térítést nyújtó biztosítás. Azoknak szól, akiknél a “kis baj nem baj”.

TM – Kiknek ajánlanád elsősorban szolgáltatásaitokat?

motorbiztositasok.hu: Igazából mindenkinek ajánlom, mert a motor komoly anyagi érték, ami nagyon könnyen törik és lopni is viszonylag egyszerű. Jellemzően egyébként a hat évesnél fiatalabb és kb. 800 ezer – egymillió forintos újkori motorértéktől érdemes már ezen elgondolkozni.

Ugyanakkor használt és új gépek tulajdonosainak is javasolnám, mivel kedvezményes díjakat biztosítunk új és használt motorra is, alacsony önrésztől. A konkurens biztosítók áraihoz képest jellemzően alacsonyabbak a díjaink. Továbbá kevés biztosító vállal motorra casco-biztosítást, és még kevesebb használt motorra, alig egy-két cég. Általában csak magas, 20%-os önrésszel lehet biztosítást kötni, nálunk viszont már 10%-tól!

Szendi Tamás, 2010. április 11. (X)

Tags:

Még nincs komment.

Szólj hozzá!