42 RidingSchool

A stabil tudás, avagy ne csak hidd, tudd!

Iskolánk ebben a formájában a harmadik szezonját kezdi meg, de az oktatók mind több éves, évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a vezetéstechnika oktatással terén. Módszertanunkban ötvözzük a különböző irányzatok leghasznosabb elemeit, mely egy új, friss, korszerű szemléletet eredményez. Továbbá nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tréningek jó hangulatban, fesztelenül teljenek, a „lazaság” nem csak a motoros létforma alapvető része, hanem vezetéstechnikai szempontból is kiemelkedően fontos.

Többféle vezetéstechnikai tréninget tartunk, az alapvető motorkezeléstől egészen a célirányos, intenzív, tematikus képzésekig. Nem vagyunk kirekesztők bármilyen motortípussal szívesen várunk! A képzések a gyakorlat köré épülnek, mivel a motorozás gyakorlati tantárgy, fejben nem lehet csinálni. Az elméleti blokkokra jellemzően a gyakorlati feladatokat megszakító szünetekben kerül sor.
Az iskola lényege, hogy nem uniformizált, hanem személyre szabott képzést kapsz tudásodnak megfelelően, maximálisan figyelembe véve egyéni célkitűzéseidet

Te határozod meg a fókuszt!
– magabiztosabban akarod kezelni a gépet a lassú manőverekben
– stresszmentesen élvezni akarod a kanyarokat/szerpentineket
– jobban akarsz motorozni a hétköznapokban
– vagy a stílusodon akarsz csiszolni,
– A túrán biztonságban akarod magad érezni csoportos motorozás közben,
– Az utassal motorozás csínja-bínja érdekel,
– Biztonságban akarod magad érezni nem szilárd burkolaton is
– térden akarsz menni a kanyarokban,
– köridőt akarsz faragni,

Küldetésünk a biztonság!

A készség szintű motorkezelési ismeret és gyakorlat önmagában nem elég a biztonságos közlekedéshez. A megkérdőjelezhetetlen műszaki állapotú járművek, és egy megfelelő közlekedési szemlélet is elengedhetetlenül fontos! Ezekben mind iránymutatást adunk neked.
– Fel akarod pörgetni a tanulást
– Gyorsabban akarsz jobb motorossá válni,
– Meg akarod tudni, hogyan támogat téged a futómű, a fék, a gumi,
– Jobban meg akarod érteni a motorod működését, viselkedését,
– Többet szeretnél tudni védőfelszerelésről, biztoságról – akkor gyere el!

Az iskola gyorsítja és egyszerűbbé teszi a tanulást! Az alapképzés Kakucs ringen van, ennek díja nettó 26.000 forint/fő. A maximum csoport létszám 4-6 fő. Az árban minden fontos elem benne van, a pálya nap díja, egy könnyű ebéd, valamint ásványvíz folyamatosan, illetve kiváló kávéval is szolgálunk. Szoros együttműködésben vagyunk a Zsámbék mellett található Driving Camp-el, ami a maga nemében egyedülálló vezetéstechnikai komplexum, itt is tartunk képzéseket, ezek feltételei valamelyest eltérnek. Vannak előre meghirdetett időpontjaink, de eseti jellegű igényeket is magas szinten, rugalmasan ki tudunk szolgálni! Jelentkezni telefonon, vagy emailben is lehet. A leginteraktívabb mód az iskola facebook oldalán. Gyere, várunk!

Info:
42RS.hu
https://www.facebook.com/42RidingSchool/
+3670 639 9575 Szabó Henrik instruktor

Tags:

Még nincs komment.

Szólj hozzá!