Chili riders enduro training

Chili Riders Enduró Tréning!

Jön a hideg, a sár, a latyak? És Te leteszed a motorod? Igazad van! Minek is bepiszkolni a féltett verdát? Miért kísértsük a sorsot, hogy elcsúszhatunk és összetörhetjük magunkat és a technikát? Viszont nem férsz a bőrödbe? Ülsz a kandalló előtt és nézegeted a nyáron készült képeket és elmélkedsz, hogy hova is kellene menni a következő szezonban? Vágynál egy laza gurulásra? Nem akarsz kijönni a gyakorlatból, sőt jó lenne egy kis plusz tudás?

Ezért gyere a Chili Riders szervezésébe enduros tréningre.

Suzukik és KTM-ek nyergében versenyzői oktatással tereptapasztalatokra tehetsz szert. Az enduro tréning, egy laza terepen történő off road motorozással van összekötve, hogy az elsajátított anyagot a különféle terepviszonyok között egyből be is lehessen gyakorolni. A tréningen elsősorban az alapokra koncentrálunk, mint például a helyes ülés és állás pozíció, gyorsítás és fékezés, kanyarodás különféle talajviszonyokon, lassú haladás, egyensúlyozás stb. Az edzés célja, hogy a jövőbeni nagyobb túrák alkalmával ne okozzon meglepetést és problémát egy-egy földes utas szakasz, vagy sáros esetenként homokos etap leküzdése. A tréning során megszerzett tudás jól jöhet a közúton történő stabilabb vezetéshez. Vészhelyzeteket könnyebben lehet korrigálni a terepmotoros tapasztalatokkal. Például egy murvás aszfaltszakaszon történő megcsúszást nem kell feltétlenül az árokban végezni. Vagy városban a lassú manőverezések is jobban fognak menni egy ilyen jellegű tréninget követően.

Az enduros képzés előre megbeszélt időpontban hétvégéken kerül megrendezésre. A résztvevők száma a bérelhető motorokra 4fő, további jelentkezőket csak saját motorral tudunk vállalni. A tréning útvonalak a Zsámbéki medencében (Páty, Perbál, Máriahalom stb.) lesznek. Egy képzés időtartama kb.5-6 óra (bemelegítéssel, beöltözéssel, motorozással, pihenéssel együtt).

Árak:

 • Motorok bérleti díja a tréning idejére: 23.000.-+ÁFA/motor (benzinnel)
 • Oktató: 4.000.-+ÁFA/fő
 • Enduros ruházat (saját motoros ruházatban is lehet jönni): 2.000.-+ÁFA/fő/szett (csizma, protektor, kesztyű, nadrág, mez)

Jelentkezés:
Chili Riders Kft.
www.chiliriders.com

Tags:

No Responses to “Chili riders enduro training”

 1. Stukator április 14, 2011 at 8:46 du. #

  Sziasztok!

  Engem nagyon érdekelnének ezek a túrák mert még nagyon kezdő vagyok és Budakeszin lakom ugyhogy nekem nagyon jó lenne légyszives irjatok valami telefonszámot ahol lehet érdeklődni vagy jelentkezni mert lehet hogy én vagyok a vak de nem találtam semmit

  Köszi

 2. Chili Riders november 10, 2009 at 12:12 du. #

  Bővebb információt telefonon keresztül kaphatsz!
  Ha érdekel a téma nyugodtan kérdezz…..

 3. dirk november 8, 2009 at 7:13 du. #

  Érdekelne a dolog, csak azt nem vágom milyen szinvonalú dolog ez…én ha mennék egyedül mennék, és az a baj h nem vágom mit kapnék a pénzemért…ez nem szemrehányás, csupán kérdés…

 4. serry november 4, 2009 at 5:54 du. #

  Kedves Fiúk!
  Adnátok időpontokat is a tréningekre? A mailcímet nem ismeri fel a rendszer, esetleg telefon?
  Üdv: serry

Szólj hozzá!