Chili Riders Marokkó 2010.

A Chili Riders szervezésében 2010 tavaszán újra marokkói motoros túrát indítunk. Korábbi visszajelzéseket és igényeket figyelembe véve 4 kategóriára bontjuk túraajánlatunkat. Minden motoros túra kategória közel ugyan azt az útvonalat tartalmazza. A különbség az igények szerinti szolgáltatásoktól függ.

 1. Budget csomag

Ezt az alapkategóriát olyan motorosok részére találtuk ki, aki szeretnének eljutni a csodálatos Marokkóba, de anyagi háttér nem biztosított egy luxustúra kifizetésére. A motorok lejuttatása Malagába saját talpon vagy szállítmányozási cég segítségével. A szállás sehol nincs előre lefoglalva, sok esetben sátrazás, vadkemping, önellátás. A Chili Riders, mint túraszervező és vezető vállalja, a motoros túra útvonal megtervezését, a túra vezetését, a túra folyamán a bajba jutott motorosoknak orvosi ellátás megszervezését, illetve motorszervizt vagy marokkói szállítás megszervezését, igény esetén a motorok Malagába történő fuvarszervezését, repülőjegy vásárlást, kompjegy vásárlást. Az összes további felmerülő költség, mint pl. kompjegy, benzin, szállás, ellátás, orvosi költségek, fuvarköltségek stb. a túrára jelentkezőket terheli. A túra aszfalt túra. Bármilyen típusú motorral végigjárható. Motoros alaptudás szükséges.

Budget csomag ára: 80.000.-/motor és motoros; 40.000.-/utas

 2. Médium csomag

Ezt a középutat a reálisan gondolkodó motoros barátainknak ajánljuk. Előre leszervezett transzfer, szállás, kompjegy, költséghatékonyságra törekedve, a résztvevők létszámától függően a partnereinknél kialkudott árakon. A Chili Riders, mint túraszervező vállalja, a motoros túra útvonal megtervezését, a túra vezetését, a túra folyamán a bajba jutott motorosoknak orvosi ellátás megszervezését, illetve motorszervizt vagy marokkói szállítást, továbbá szállás és transzfer valamint a repülőjegy vásárlásának lebonyolítását. Az összes további felmerülő költség, mint pl. kompjegy, benzin, szállás, ellátás, orvosi költségek, fuvarköltségek stb. a túrára jelentkezőket terheli. A túra aszfalt túra. Bármilyen típusú motorral végigjárható. Motoros alaptudás szükséges.

Médium csomag ára: 100.000.-/motor és motoros; 50.000.-/utas

 3. Prémium csomag

Ez a csomag olyan motorosoknak szól, akik gondtalanul, csak a motorozást élvezve szeretnék bejárni Marokkó mesebeli tájait. A túra a Médium csomag alapjaira épült. Kiegészítve szervizautós kísérettel. Illetve a motoros túra programjain kívül más jellegű programok megszervezésével, például Dűne bejárás, Oázis látogatás terepjárókkal, Jet-skizés, Berber műsor szervezés stb. Az összes további felmerülő költség, mint pl. kompjegy, benzin, szállás, ellátás, orvosi költségek, fuvarköltségek, extra programok stb. a túrára jelentkezőket terheli. A túra aszfalt túra. Bármilyen típusú motorral végigjárható. Motoros alaptudás szükséges.

Prémium csomag ára: 120.000.-/motor és motoros; 60.000.-/utas

 4. Adventure csomag

Ezzel a motoros túra variációval azon enduro motorosoknak kínálunk felejthetetlen élményeket, akik Marokkóban olyan tájakra is el szeretnének jutni ahova, más programszervezők vagy utazási irodák nem kínálnak csomagot. Ezen túrán a Chili Riders a résztvevőket egy igazi nagyenduros off road kalandba viszi. Nem kell megijedni, mi a BMW R1200GS Adv-k nyergében, olyan helyekre visszük az adventure motoros túrára vágyókat, ahol átélhetik az igazi Szaharát és kalandot. Az off road szakaszok úgynevezett „pisztén” azaz sivatagi utakon zajlanak. Egyes etapok laza homokos nyomon vezetnek, így kötelező a twinduro gumi, mint például a TKC80 a Continentáltól vagy a Metzeler Karoo!

Ezen a túrán csak nagyenduroval lehet résztvenni. (BMW F650/800GS, R1200GS/ADV, Honda Afrika Twin, Honda Varadero, KTM 640-től felfele, Suzuki DL650/1000, Aprili Caponord stb.) A Chili Riders, mint túraszervező vállalja, a motoros túra útvonal megtervezését, a túra vezetését, a túra folyamán a bajba jutott motorosoknak orvosi ellátás megszervezését, illetve motorszervizt vagy marokkói szállítást, továbbá szállás és transzfer valamint a repülőjegy vásárlásának lebonyolítását. Az összes további felmerülő költség, mint pl. kompjegy, benzin, szállás, ellátás, orvosi költségek, fuvarköltségek, szervizautó szolgáltatás vagy terepjárós kíséret, extra igények stb. a túrára jelentkezőket terheli. A túra 60% on road, 40% off road! Tapasztalt motoros tudás szükséges!

Adventure csomag ára: 140.000.-/motor és motoros, erre a túrára utas nem jöhet!

 Egyéb tudnivalók

A túra útvonala:
Budapest-Malaga-Melilla-Fez-Erfoud-Zagora-Agadir-Essaouira-Marrakech-Rabat-Tanger-Tarifa-Gibraltár-Malaga-Budapest

Közlekedési eszközök:
Motor, és/vagy Repülő, Komp

A túra hossza:
14nap; 3000km (ebben nincs benne a Bp.-Malaga-Bp. motorral)

A túra tervezett időpontja (néhány nap eltérés lehetséges):
2010 Március 1.

Minimum motor: 6db motor
Maximum motor: 10db motor
Az Adventure csomag kivételével: 1-10db utas

A csomagokon kívüli költségek:
A létszámtól függően tudunk alkudni a partnereinknél, mind a szállást és motorszállítást valamint a kompjegyet és repülőjegyet illetően! Marokkóban is a létszámtól függően tudunk alkudni az igény szerinti programokból és szolgáltatásokból!

Túraindítás:
A 4 motoros túra közül, azt a túracsomagot szervezzük meg, amire a legtöbben jelentkeznek, de minimum 6fő. A résztvevők létszámától és a túracsomag típusától függően kalkuláljuk ki a további fix költségeket. Ezen költségek partnereinktől beérkező ajánlatait, a jelentkezők részére egyből továbbítjuk.

Partnereink:
Budavár tours a Marokkó specialista… (szállás, ellátás, repjegy, assistance)
Bi-Ka logisztika (motorok szállítása Malagába, majd vissza Budapestre)

További szolgáltatások:
A motorok felkészítésére, szervizelésére, gumizására műhelyünkbe nyílik lehetőség.
Motoros tudásunk csiszolására a túra előtt oktatóink nyújtanak segítséget

Az utolsó jelentkezési határidő:
2010 Február 15.

Jelentkezéskor az adott csomag árainak 50%-át foglalónak kérjük befizetni!
Ha nem jön össze a minimum létszám, akkor a foglalót visszafizetjük!
A túrán résztvevők egyéni szerződésben állnak a Chili Riders Partnereivel.
Megközelítőleg az összköltség: 300.000.—600.000.- forint a túrától függően!
Az árak az áfát nem tartalmazzák, nettóban értendőek!
A túrával kapcsolatosan bővebb felvilágosítást telefonon vagy személyesen, egy megbeszélés keretein belül adunk.

Jelentkezni lehet: www.chiliriders.com

Túraszervező:
Ballun Gergely
Chili Riders Kft.
06-30-20-4132

Tags: ,

Még nincs komment.

Szólj hozzá!