motorbiztositasok.hu

Már elérhető a megújult www.motorbiztositasok.hu oldalon az az új egyedi fejlesztésű, még kedvezőbb motor casco biztosítás, amely mindenképpen forradalminak nevezhető ezen a piacon. Érezhető a terméken, hogy motorosok készítették motorosoknak.

Eddig alig-alig lehetett casco biztosítást találni a motorokra. Kevés biztosító, igen magas díjon, szigorú feltételekkel és csak nagy önrész vállalásával vállalt casco biztosítást.A www.motorbiztositasok.hu oldalon most még kedvezőbb díjon alacsony önrésszel és jó feltételek mellett lehet gyorsan, egyszerűen casco biztosítást kötni.
Az Allianz Biztosító Zrt és a www.motorbiztositasok.hu oldal együttműködésének és közös fejlesztésének eredményeképpen kizárólag itt érhetőek ezek a kedvező díjak és feltételek!

Példa:
Suzuki Bandit 650 SA teljeskörű casco biztosítási díja már havi 3.330 Ft-tól!

Naponta hallani a különböző híradásokban a motoros balesetekről. Nincs olyan motoros, akinek ne lenne olyan barátja, ismerőse vagy akár közeli hozzátartozója, akivel még nem történt baleset vagy éppen a féltett motorját lopták el. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy kár csak másokkal történhet meg, azonban sajnos egész Európára jellemző a motoros károk növekedése.
Ennek fényében is tanácsos újragondolni elképzelésünket a casco biztosításról!

Télen hónapokig nem motorozol? Ne fizess feleslegesen, tárolási fedezet választásával jelentősen csökkentheted a díjadat, ráadásul csak az itt kötött biztosításoknál nem szűkül a fedezet sem, és teljes évben érvényes töréskárra is, így nem lehet ez sem akadálya annak, hogy pl. egy szép napos novemberi napon motorra pattanjunk!

Egy balesetnél természetszerűleg sérülhet a motorosruha és a bukósisak is. Külön záradékkal ezeket is lehet már itt biztosítani, amely szintén jelentős veszteségektől kíméli meg a pénztárcánkat kár esetén.
Komoly gondot és költséget jelenthet a sérült motor mentése és szállítása is, a casco biztosítás erre is megoldást jelent, hiszen a biztosítás erre is kiterjed.
Most gyorsan, egyszerűen lehet interneten casco díjszámítást végezni és szerződést kötni, és ami még fontosabb a kedvező feltételek mellé igen alacsony díjakat lehet elérni.

Csökkentsd költségeidet, cseréld le drágább biztosításodat!
Gondold át – érdemes, hogy egy törés vagy lopáskár ne jelentsen komoly anyagi veszteséget!

Bővebb információ:
www.motorbiztositasok.hu Magyarország legnagyobb internetes motor cascora szakosodott weboldala.
e-mail: info@motorbiztositasok.hu

Széles utat kíván az oldal üzemeltetője és egyben a biztosítás közvetítője a Mediator Kft.

Még nincs komment.

Szólj hozzá!