Alpenbiketours 2009.

Alpok kedvelők, túramotorosok!

Már többször megfordult a fejedben egy esetleges motoros túra keresztül az osztrák, német, svájci és olasz Alpokon? Vonzanak a meredek hegyvidéki útvonalak és a beláthatatlan, motoros szíveket megdobogtató éles kanyarok? Ha igen, akkor az Alpinebiketours által szervezett túrák között biztosan megtalálod számításaidat!

Az Alpinebiketours idén 3. éve indít magyar motorosok számára különböző irányú, illetve nehézségû szervezett túrákat. Célunk, hogy egy olyan szolgáltatást nyújtsunk a hozzánk érkező motorosoknak, mely nem csak az egész napos kanyarvadászatról, panorámautak meghódításáról szól! Éppen ezért egy olyan csomagot próbáltunk összeállítani minden egyes túraajánlatunkra ami egy kicsit emlékezetesebbé, különlegessé teszi az Alpokban eltöltött napjaidat! A túrák az Alpok jelentős vidékét érinti, így a motoros élmények mellett, megismerheted különböző régióit, tapasztalatokat szerezhetsz ezen hegyvidékes világról, kultúráról. Száz szónak is egy vége: Gondosan megtervezett útvonalak, apró programokkal színesített túranapok várnak a hozzánk érkező motorosokra.

Az 5-6 napos csillagtúrák Ausztria, Olaszország, Németország és Svájc területén kerülnek megrendezésre, illetve készülőben van egy már sokak által nagyon várt Francia túraterv is. Átlagosan napi 250-320 kilométeres túraterveket dolgoztunk ki, melyek kényelmes tempóban teljesíthető, időt hagyva a természeti látványosságokra is. Természetesen nem hiányzik a kínálatunkból a napi 470 kilométeres túratáv sem hisz motorozni vagyunk itt vagy nem?!… A központi szállás kiválasztásánál fontos volt számunkra a kényelem, komfort megtalálása! Egy hamisíthatatlan, tiroli hangulattal bíró családi panzióban kerülnek elhelyezésre a túrázók, ahol a kényelmes szobák és a nagyvonalú wellness oázis mellett, olyan kedvező lehetőségekkel találkozhatunk, mint pl. csizma és ruhaszárító, hidraulikus emelővel és más modern szerszámkészlettel ellátott szerelősarok, motormosó… „Ezzel most nem úgy akarom beállítani előttetek az Alpinebiketours tevékenységét, mint valami puha popsis wellness-es lötykölődést itt az Alpokban, de gondolom neked is jól esik egy fárasztó nap után lemenni a szaunába, majd kiülni a pihenőbe…”

Bővebb ismertetőt, további információkat a következő linken találsz: http://www.alpinebiketours.eu/

És, hogy miért egy vezetett túrát válasz?

1; Nem vagy sohasem egyedül a túrán, nem kell reménytelenül, időt pocsékolva a térképet vagy az útikönyvet bújnod valamelyik kereszteződés tövében. Az Alpinebiketours túravezetői ismerik a környék talán legeldugottabb sarkát is. Tudjuk, mikor kell az a jól megérdemelt pihenő, illetve hol töltsük el, hogy emlékezetes maradjon számodra. Tudjuk, hol van a legközelebbi látnivaló, benzinkút, gyógyszertár, bank… ha velünk tartasz nem fogsz elhaladni a lényeg mellett.
2; Túraajánlataink nem csak az egész napos motorozásról szólnak. Alpesi tanyák, hegyi patakok keresztezte mellékutak színesítik napjaidat.
3; Nem fordulhat elő kommunikációs probléma, hisz mindkét nyelvet jól beszéljük és mindig a rendelkezésedre állunk.
4; Nem vagy egyedül a túra során és csoportosan még több mindent élhetsz át. Új embereket ismerhetsz meg, barátokat szerezhetsz.
5; Mindenki ugyan olyan szenvedélyes motoros, mint Te!
6; Csak magadra kell, hogy koncentrálj!
7; Éld át álmaidat! A többit meg bízd ránk!

További információkat, részletes túraajánlatokat és az idei Tour-Kalendáriumot a következő linken találod: http://www.alpinebiketours.eu/

Várunk Téged is!

Aktuális túraajánlataink

Tavaszi szezonnyitó túra 2. (2009.05.20-tól 05.24-ig)

Igaz, hogy még a tél sem múlt el teljes egészében, de már gondolom, mindenki régen várta, hogy beköszöntsön a tavasz és jöjjenek a napsütéses, melegebb napok, sőt a nagy többség biztosan ki is használta enyhe tél nyújtotta egy-két… lehetőséget és meggyőződött róla, hogy motorkerékpárja még mindig ragyogóan mûködik. 😉

Éppen ezért, úgy gondoltuk, hogy szervezünk egy májusi szezonnyitó túrát, mely egyben remek lehetőség azon motorosok számára is, akik még nem vettek rész ehhez hasonló túrán és szeretnék megízlelni, milyen is egy szervezett, vezetett túra valójában. Melyek azok a sokat emlegetett előnyei egy ilyen túrának, milyen a hangulata az e fajta túráknak és stb… A Kompakt-Tour egy hosszú hétvége keretében kerül megrendezésre. A túra kiinduláspontja Zillertal/Gerlos, itt lesz a szállás és az étkezés is megoldva. Zillertal kb. 60 kilométerre található Innsbruck előtt. Porcukorral beszórt hegycsúcsok, szûk utcácskák, több százéves házikók, és egy hamisíthatatlan tiroli hangulat várja az ide érkezőt.
A túra friss, dinamikus tempója, a meredek, kanyargós szerpentinek és hosszú, egész napos motorozás miatt nem ajánlott kezdő motorosoknak!

Természetesen a képeken látható havas tájak csak a panorámaútvonalak legtetején jellemzőek! Az alacsonyabban fekvő területeken és a völgyekben, éppen ebben az időszakban nyílinak a mezei virágok és gyümölcsfák, tehát egy ideális környezet várja a túrára érkezőket. Remélhetőleg hasonlóan szép időnk lesz, mit a tavalyi szezonnyitótúrán, de éppen a mai világban ezt természetesen garantálni nem tudjuk. Kérünk benneteket, hogy ebből kiindulva legyetek felkészülve minden lehetséges időjárási alkalmatosságra. Nem elfelejtendő az sem, hogy a magasban fekvő szerpentineken kb. 8-10 fokkal hidegebb van, mint a völgyekben…

Részletes túraprogramot, képeket a következő linken találsz: http://www.alpinebiketours.eu/hu/s/nyito2.html

Pünkösdi csavargás – Programban a Tour2 (2009.05.26-től 06.01-ig):

A Pünkösdi csavargás névvel illetett túránk alkalmával a Tour2 programja kerül megrendezésre. Egy túra Osztrák, Olasz, svájci és Német területeken. A túra valójában azon motorosoknak készült, akik szeretik a hosszú, kilométerekben gazdag napokat és az egymást követő meredek látvány utakat. A túraajánlatban szerepel egy 2 napos svájci túra, ellátogatunk a motoros körökben már oly ismert Großglockner alpesi látványútra, vendégül látnak minket a Stilfslerjoch hajtûkanyarjai, sőt Bajorország is bemutatkozik nekünk.

Részletes túraprogramot, képeket a következő linken találsz:
http://www.alpinebiketours.eu/hu/s/tour2.html

Első alpesi Chopper-tour (2009.06.16-tól 06.21-ig):

Biztosan, mint a legtöbb Chopper tulajdonos Te is kacérkodtál már egy alpesi kirándulás gondolatával… azonban az Alpokban ismert, hajtûkanyarokban gazdag szerpentinek hallatán hamar tovább is haladtál gondolataidban, hisz egy alacsony építésû motorkerékpárral bizony nem egyszerû, sőt nem is ajánlott egyedül nekivágni az Alpok vadregényes tájainak felfedezésére. Ha velünk tartasz 2009.június.16 és 21-e között, akkor biztonságosan és járható utakon fedezheted fel az Alpok mesés vidékeit! További részletekért kattints ide:

Részletes túraprogramot, képeket a következő linken találsz:
http://www.alpinebiketours.eu/hu/s/chopper.html

Írj bátran @-mail címünkre, kérj ajánlatot közvetlenül az oldalról. http://www.alpinebiketours.eu/

Szép napot és kilométerekben gazdag szezont kívánunk nektek.

Alpinebiketours Team

Nyereményjáték

Játssz velünk és légy Te az a szerencsés, aki velünk tarthat a 2009 nyarán megrendezésre kerülő, Alpok motoros túrák egyikén. ( 2009.július 14-től – 2009.július.19-ig – Tour1) A nyeremény tartalmaz 5 éjszakát, félpanziós ellátással, 1 Tiroli fatányéros uzsonnát, 1 hangulatos ebédet egy hamisíthatalan tiroli hegyifogadóban, 1 túravideót + ingyenes túravezetés két személy részére.

A nyertes, illetve társa egy 5 napos Alpok túrán vehet részt, mely keretében ellátogatunk a Dél-Tirolban található Pensen Joch, Jaufenpass és Timmelsjoch panorámaútvonalakra, sőt még az Achensee régió és Bajorország is bemutatkozik előttünk.

További részletek és a játékban való részvételhez szükséges ûrlapot a következő linken találod: www.alpinebiketours.eu

A játék beküldési határideje: 2009.05.10.
A 2009-es nyereményjáték győztese a májusi szezonnyitó túránk keretében kerül kisorsolásra!
Kellemes időtöltést és sok szerencsét kíván az Alpinebiketours Team!

Alpinebiketours Team, 2009. május.

Tags:

Még nincs komment.

Szólj hozzá!